Kleurcorrectie

Cinemeta beschikt over een Davinci Resolve systeem voor kleurcorrectie. Hiermee kunnen wij realtime kleurcorrectie doen op bronnen in SD, HD en 2K.

Cinemeta heeft ruime ervaring met en kennis van kleurcorrectie. Of je product een film, documentaire of commercial is, voor vertoning in bioscoop, internet of televisie. Wij kunnen je helpen de juiste look en feel te geven aan je produkt. Naast kleurcorrectie kunnen we eventueel tegelijkertijd in hetzelfde gebouw de audio van jouw project mixen, titels en visual-fx toepassen, en van het eind resultaat een MXF voor uitzending op televisie, of DCP voor bioscoop toepassingen maken. Ons kleine team van ervaren professionals
heeft een passie voor het vak. Wil je meer weten over onze kwalificaties?
Neem dan een kijkje in ons portfolio!

Schitterende colourgrading

De eisen van de markt en de wensen van de opdrachtgever veranderen met de snelheid van het licht.
Ook de beschikbare technologie en processen ontwikkelen zich onophoudelijk.
Maar wat niet verandert is de norm: een topkwaliteit eindresultaat.
Het is dus best knap als je, zoals Cinemeta, altijd helemaal up to date bent en elke keer opnieuw schitterende colourgrading. Mensen met know-how en focus op een foutloos eindproduct.
Ik denk dat ik weet wat ik zeg, ik heb als regisseur meer dan twintig jaar ervaring in het maken van high-end corporate films voor de meest veeleisende opdrachtgevers bij de Rijksoverheid en diverse multinationals.

Job van Dijk

Producent, Media Vita

Kleurcorrectie. Professionele postproductie in Amsterdam - Cinemeta
Kleurcorrectie. Professionele postproductie in Amsterdam - Cinemeta
Kleurcorrectie - Cinemeta