Motion Graphics

Motion graphics, of mograph is een vorm van animatie waarbij het, simpel gezegd,  gaat om grafische vormgeving in beweging. We hebben grote ervaring met ‘mograph’ en onze kennis van grafische vormgeving en typografie komt hierbij natuurlijk ook van pas. Over het algemeen gebruiken we hiervoor Adobe After Effects, Adobe Illustrator en Maxon Cinema 4D, maar eigenlijk kan met alle beeld software aan motion graphics gewerkt worden. Voor voorbeelden; zie ons portfolio.

Vernieuwende inslag

Als Q-International hebben wij de afgelopen jaren Cinemeta leren kennen als dé specialist voor de productie van bedrijfsfilms met een vernieuwende inslag. Reeds vanaf de eerste besprekingen proef je de praktijkervaring waarmee een project wordt benaderd. Dit zie je gelijk ook weer terug in het script, waarin zowel de financiële als praktische haalbaarheid direct tot uiting komt. Bij de uitvoering wordt je volledig ontzorgd en volgt er een begrijpbaar proces waarin een film vanuit een helder opgesteld storyboard stap voor stap wordt opgebouwd. Zeer mooi om te zien is hoe de 3D-animatie-afdeling het telkens weer voor elkaar krijgt om in elke film bijzondere 3D-elementen toe te voegen die een ‘wauw-effect’ creëren. Dat geldt zeker ook voor de regelmatig zelf gecomponeerde muziek en bedachte geluidseffecten.
Daarnaast worden er tarieven gehanteerd die absoluut billijk en acceptabel zijn. Oók bij meerwerk. Vanuit Q-International bestaat dan ook absoluut de intentie om de prettige samenwerking met Cinemeta nog vele jaren te continueren.

Peter Pelgrum

Directeur, Q-International