20th Century Fox
Bureau ICE
De Haas Projecten
Efteling
Feld Entertainment
Hans Heijnen Filmmaker
IBB Amsterdam
Studio de Keuken
Lukkien
Memphis Film Television
Pluk Media
Simpel Media
Vaillant
The Ambassadors
China Europe Docsalon
Disney on Ice
Eyeforce
Fiep Amsterdam
Hit Entertainment
ICS
Klink Audio
Martin and Lewis
MGA
Post Office
Soundfuse
vpro
Appen Butler Hill
Contact Film
Dreamworks
Eye2eye
Google
Hard Zout
Interakt
Kamer met uitzicht
Mattel
Pathe
Sensesound
Stage Entertainment
Wijzer in Geldzaken
Broekhuizen Wirtz
DaVinci Vertalingen
Editson
Endemol Shine Group
Goliath Games
Indie
Intertaal
Lemz
Mediadub
Pinewood
Shooting Star
Tommy Hilfiger
X-Ingredient

Testimonials – Wat zeggen klanten?

Korte lijnen

Voor de VFX (Special Effects) van onze speelfilm hebben we met plezier samengewerkt met Cinemeta. Vooral de korte lijnen en het hebben van één aanspreekpunt is heel goed bevallen. Dit zijn zaken die extra belangrijk zijn bij het ingewikkelde proces dat het maken van effecten voor een speelfilm nu eenmaal is. Als dan ook blijkt dat Cinemeta snel schakelt en de kennis van zaken er vanaf spat is het plaatje compleet. Flexibel, kwaliteit en een mooi eindresultaat!

Erik van Wegen

‎Line Producer / Production Supervisor, Tom de Mol Productions

Vakbekwaamheid

Met de Black Jaguar Foundation (BJF) heb ik CineMeta in de afgelopen jaren leren waarderen door hun vakbekwaamheid en flexibiliteit.Het team van CineMeta staat altijd voor je klaar en levert perfecte kwaliteit voor de beeld en geluidscorrecties van de video testimonials van onze sponsor-partners en trailers.

Een groot voordeel bij CineMeta is dat je alle postproductie onder één dak hebt dat bespaart tijd én budget!CineMeta is geen bedrijf van negen tot zes, maar maken het werk af tot het klaar is.Met alle digitale bewerkingen achteraf is het erg prettig dat je na een lange dag werken, nog steeds materiaal kunt downloaden vanaf het FTP gast account. De mensen van CineMeta werken met je mee, ook na zessen!
Voor mij staat Cinemeta voor professionaliteit en actie!
Ben Valks

Black Jaguar Foundation

Geeft ons zekerheid

Cinemeta werkt al jaren de vele opdrachtfilms voor ons af die we maken voor de Rijksoverheid en andere opdrachtgevers, zowel het beeld als het geluid. Dat geeft ons zekerheid: de films komen in perfecte staat beschikbaar. Van het begin tot het einde hebben ze de aandacht gekregen die ze verdienen.

Ivo Broekhuizen

Directeur - Eigenaar, Ivo Broekhuizen Communicatie

Gerust gevoel

Ik wil jullie nogmaals van harte bedanken voor jullie fijne medewerking en geduld.
We zijn blij dat jullie en natuurlijk ook Ruud en Wim, ons een gerust gevoel hebben gegeven.
Jullie fijne en positieve houding als ook jullie technische kennis waardeer ik enorm.
Nogmaals dank.

Reguillo Wijngaarde

Mede eigenaar, Da Bounce

Perfecte kwaliteit

Wij werken nu al jaren met Cinemeta voor diverse producties.
Het team van Cinemeta staat altijd voor je klaar en levert perfecte kwaliteit.
Professionaliteit en flexibiliteit zijn de redenen om met Cinemeta te werken.
In de hectiek van postproductie en met het halen van deadlines is Cinemeta een trouwe partner waarop je kunt rekenen en waarmee de communicatie altijd goed verloopt. Het grote voordeel bij Cinemeta is dat alle postproductie onder één dak is. Voor postproductie audio en beeld is het absoluut aan te raden een offerte aan te vragen Cinemeta.

Bernet Crucq

Uitvoerend Producent, Interakt

Denken mee

We werken graag met Cinemeta, ook als we een deel van een productie willen uitbesteden. Ze reageren snel, stellen zich flexibel op, als er problemen moeten worden opgelost worden we niet voor voldongen feiten gesteld, ze denken mee en leveren een uitstekend eindresultaat. Kortom, een goede samenwerking.

Alexander Brouwers

Owner / Producer / Director, Hardzout

Flexibel

Raúl&Rigel maakt graag gebruik van Cinemeta om het geluid van webvideo’s af te werken. Jaco en haar team zijn fantastische en kundige mensen en erg flexibel in openingstijden. Wij produceren brandactivations en video’s met zeer korte leadtimes, het is dan prettig als er een partij is die hierin meewerkt.

Filip Kohlmann

Partner, Raúl & Rigel

“Hier kan ik de hele dag wel aan werken”

Voor de commercial van Ghost Recon Wildlands van Ubisoft heb ik met plezier de surround mix afgerond bij Cinemeta. Het is altijd prettig als de editor naast de verzoeken voor de mix ook met suggesties komt. En als hij dan na een tevreden knik na de eindmix zegt ‘hier kan ik de hele dag wel aan werken’, weet ik dat het goed zit. Op naar de volgende productie die ik weer met plezier bij Cinemeta zal afronden.

Erik Kroon

Eigenaar, Punchcreative

Schitterende colourgrading en brandschone audio-post

De eisen van de markt en de wensen van de opdrachtgever veranderen met de snelheid van het licht.
Ook de beschikbare technologie en processen ontwikkelen zich onophoudelijk.
Maar wat niet verandert is de norm: een topkwaliteit eindresultaat.
Het is dus best knap als je, zoals Cinemeta, altijd helemaal up to date bent en elke keer opnieuw schitterende colourgrading en brandschone audio-post verzorgt. Mensen met know-how en focus op een foutloos eindproduct.
Ik denk dat ik weet wat ik zeg, ik heb als regisseur meer dan twintig jaar ervaring in het maken van high-end corporate films voor de meest veeleisende opdrachtgevers bij de Rijksoverheid en diverse multinationals.

Job van Dijk

Producent, Media Vita

Betrokkenheid

We werken al een aantal jaar samen met Cinemeta voor de opname van allerlei audiomateriaal voor onze toetsproducten. Het meest opvallend is hun betrokkenheid en flexibiliteit: ze doen altijd hun uiterste best om tegemoet te komen aan onze – vaak strakke – deadlines. Jacó weet altijd de juiste stemacteurs te vinden én die ook nog in te plannen, Ruud is altijd zo nauwkeurig om toch dat ene zinnetje toch nóg een keer opnieuw op te nemen, of zelfs na afloop van de opnames nog audiobestanden te corrigeren. Behalve deze professionaliteit is de sfeer ook noemenswaardig: vriendelijk, betrokken, gezellig en behulpzaam zijn trefwoorden die Cinemeta goed omschrijven!

Aniek Geelen

Senior Consultant, Bureau ICE

Vernieuwende inslag

Als Q-International hebben wij de afgelopen jaren Cinemeta leren kennen als dé specialist voor de productie van bedrijfsfilms met een vernieuwende inslag. Reeds vanaf de eerste besprekingen proef je de praktijkervaring waarmee een project wordt benaderd. Dit zie je gelijk ook weer terug in het script, waarin zowel de financiële als praktische haalbaarheid direct tot uiting komt. Bij de uitvoering wordt je volledig ontzorgd en volgt er een begrijpbaar proces waarin een film vanuit een helder opgesteld storyboard stap voor stap wordt opgebouwd. Zeer mooi om te zien is hoe de 3D-animatie-afdeling het telkens weer voor elkaar krijgt om in elke film bijzondere 3D-elementen toe te voegen die een ‘wauw-effect’ creëren. Dat geldt zeker ook voor de regelmatig zelf gecomponeerde muziek en bedachte geluidseffecten.
Daarnaast worden er tarieven gehanteerd die absoluut billijk en acceptabel zijn. Oók bij meerwerk. Vanuit Q-International bestaat dan ook absoluut de intentie om de prettige samenwerking met Cinemeta nog vele jaren te continueren.

Peter Pelgrum

Directeur, Q-International

“Het is elke keer een feestje”

Zelf zit ik ruim twintig jaar in het vak als voice over.
Cinemeta is een studio waar ik erg graag kom, of het nu is om een inburgeringscursus of een inspirerende nieuwe taalcursus in te spreken, een commercial of om een bioscoopfilm of animatieserie zoals Brandweerman Sam na te synchroniseren: eigenlijk is het mij om het even.
Ik verheug mij er al op bij voorbaat om weer langs te komen en samen met de mensen ter plekke die ik stuk voor stuk als toppers in hun vak beschouw, aan de slag te gaan.
Ook verzamelen ze dezelfde gepassioneerde mensen die vol voor hun vak gaan en er werkelijk ook verstand van hebben, om zich heen, is mijn ervaring. Dus: het wordt sowieso een feestje, elke keer weer, van vakmanschap en passie die elkaar ontmoeten.
Bovendien hangt er een sfeer van integriteit in combinatie met een bewuste focus om kwaliteit te leveren, waar ik erg van houd. Dat heeft naar mijn idee alles te maken met de visie van Ru van Meeteren op zijn studio, hoe hij met de mensen met wie hij werkt, wilt omgaan en wat hij wilt neerzetten.
Dat is direct, integer, vriendelijk en ambitieus tegelijk.
Ik waardeer dat zeer.
Voor mijn gevoel bevordert dat een uitstekende werksfeer waarin mensen en projecten “floreren”, zeggen wij in het Vlaams.
En ik heb het idee dat dankzij de nieuwe indeling van Cinemeta die prettige “korte lijntjes” en fijne onderlinge samenwerking nog soepeler verlopen.
De aanwezige apparatuur, studio’s en materialen vind ik sowieso erg prettig.
Fijne microfoons, heerlijke opnameruimte voor mij als voiceover, en bv. een prachtige theaterzaal om screenings te bekijken/beluisteren.
Het geheel heeft gewoon een sfeer, ook dankzij de fijne dame van de planning en het onthaal, ongetwijfeld: je voelt je altijd welkom.
Ik wens mijzelf – en ook anderen, omdat hier zoveel moois, boeiends en inspirerends gecreeerd wordt- dat ik hier nog lang en gelukkig mag komen (samen)werken.

Hildegard van Nylen

Voice Talent (Vlaams en Nederlands)., Voice Talent