header over Cinemeta

Cinemeta is een full service bedrijf voor al je geluid- en beeldbewerkingen. Van montage tot eindafwerking zijn wij ingericht voor ondermeer:

Speelfilms, documentaires, art films, commercials, tv series, promo’s, leaders, trailers, videoclips, bedrijfsfilms, Animaties in 2D en 3D, visual effects, online video, digitalisering.

Daarnaast beschikken wij over een zeer uitgebreide database van ervaren voice-overs en stemacteurs. Graag adviseren wij je de juiste stem.

Geluidsstudio’s

Cinemeta heeft drie geluidsstudio’s. Een van deze studio’s is ons grote theater met 56 zitplaatsen, dat speciaal is gebouwd voor theatermixen, mastering (Dolby en 5.1 voor DCP) en het screenen van films. Dit theater kan ook afzonderlijk worden geboekt voor presentaties of premiers, crewshows of tijdens het bewerkingsproces om voorlopige versies van uw film te bekijken. We kunnen ook voor u de catering verzorgen. Ons theater is uitgerust met de nieuwste digitale afspeel- en monitoringapparatuur, is Dolby-gecertificeerd en aangepast aan de meest geavanceerde akoestische technologieën.
De andere twee studio’s worden gebruikt voor allerlei soorten geluid nabewerking, waaronder dubbing, voice-over, ADR, foley, geluidsontwerp / effecten, surround- en stereomixing voor tv, bioscoop, inetnet- en Blu-ray-producties.
Het Cinemeta-gebouw is in 1990 speciaal ontworpen voor een goede nabewerking. Daarom zijn we trots om te zeggen dat alle drie onze studio’s uniek zijn wat betreft akoestiek.

Video / Film

Om het beeld te kunnen afwerken beschikken wij over twee online editing suites waar er gemonteerd kan worden op Avid, Final-cut Pro studio 7 en Adobe Premiere, en een kleur-correctie suite met Davinci Resolve kleur-correctie software.
Dit gebruiken wij voor het proces van het voltooien van video’s, met inbegrip van online bewerking, kleurcorrecties, Special effects (VFX), titelontwerp, ondertiteling en mastering voor verschillende tapes en digitale dragers, zoals harde schijf, DCP, MXF D10-30 en HD422-bestanden.

Deliveries

Wij beschikken over twee digitalisering afdelingen waar wij verschillende deliveries voor je kunnen maken in bijvoorbeeld; DCP, MXF, D-mat, Youtube, Vimeo. In onze Animatie suite werken wij met de volledige Adobe Suite, Softimage 3D, Maya en Cinema 4D Studio.
Alle files/data kunnen we ontvangen / versturen via WeTransfer of je kunt de bestanden uploaden en downloaden via onze eigen interne FTP-server, die is aangesloten op een 100 MB glasvezelnetwerk.

Professionals

Cinemeta beschikt over professionele medewerkers met ieder hun eigen expertise op het gebied van editing, kleurcorrectie, visual effects en audio- nabewerking. Wij beschikken over een groot netwerk van freelance professionals die wij op verzoek kunnen inzetten. Eigen inbreng is in overleg ook mogelijk. Onze accountmanager zorgt voor de inhoudelijke advisering en coördineert het gehele traject. Door deze aanpak heb je één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden onder één dak.

Ben je al eens langs geweest? Dan hopen we je snel weer te zien.
En wil je voor de eerste keer contact opnemen om onze beschikbaarheid en tarieven te weten? Neem dan contact op via 020-3300330 of stuur een bericht.

En we helpen je graag verder.

Om je een idee te geven hoe we onze expertise voor jouw bedrijfsfilm gebruiken,
vind je hieronder 2 filmpjes.

Geluiden maken in de Foley studio

Cinemeta Amsterdam promofilm. Gemaakt voor een internationale filmbeurs.

Organisaties waar we mee samen werken

KFTV
Search for film, TV and commercial production services companies in 173 countries. Find everything from film commissions, locations services, crew, camera equipment and studios.

NPA
The Netherlands Post production Alliance unites Dutch digital imaging, sound design and visual effects studios in one organization.

NBF
De NBF is dé Nederlandse beroepsvereniging van film- en televisiemakers.

AV & Entertainment Magazine
V & Entertainment Magazine is een vakblad voor professionals binnen de wereld van televisie, radio, broadcast, film, theater, show en evenementen.

Facts on Acts
Facts on Acts is een catalogus voor de evenementen- en entertainmentbranche.