Voor Disney On Ice “Betoverende Werelden’, hebben we de ADR – dubbing en audiomixage gedaan.

Voor de film “Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer” hebben wij de special effects (VFX) gemaakt, de audio mixage en de kleurcorrectie.

Voor Interakt hebben wij de kleurcorrectie en online finishing van deze documentaire verzorgt.

Maar ik stop niet is een documentaire over mensen die na hun 65e nog doorwerken. Cinemeta heeft de volledige audio en beeld postproductie van deze documentaire verzorgt.

Voor buro Hardzout hebben wij de kleurcorrectie en special effects (VFX) van deze serie coolblue tv commercials gedaan. De commercials zijn zowel voor Nederland als voor Belgie geschikt gemaakt.

Voor de Ambassadors hebben wij de bioscoop mastering van deze Corona commercial gedaan. De commercial is in een aantal talen gemaakt. Naast de audio mastering hebben we ook de diverse DCP deliveries gemaakt die wereldwijd in bioscopen worden vertoond.

Brandweerman Sam en het ufo alarm is een volle lengte speelfilm waarvoor Cinemeta de lokalisatie gedaan heeft. De Nederlandse stemmen zijn bij ons opgenomen, en alle beeldelementen zijn gelokaliseerd.

Voor de Haas Produkties hebben wij de Marvel Universe Live commercial gelokaliseerd.

Cinemeta Amsterdam promofilm. In het kort een rondleiding bij Cinemeta, hoe ziet Cinemeta eruit en wat kunnen wij voor u betekenen.

Alfa Commercial Finance 3D Animatie.
CineMeta creative kreeg de opdracht van Alfa Commercial Finance om duidelijk te maken waarom zij zich de “factoring managers “ noemde en wat factoring nu eigenlijk is. Vanaf nul werd er een karakter schets en script ontworpen waar uiteindelijk een compleet verzonnen virtuele wereld in 3D uit is gekomen. Voice-over en audio afwerking vonden ook plaats in de audio studio van CineMeta.

Hulphond Nederland.
Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief.
CineMeta heeft een bijdrage geleverd in de vorm van de audio mixage van deze promotie video.

Een korte opsomming van de diverse commercials die in de afgelopen periode bij CineMeta in het theater werden gemixt of gemasterd in dolby 5.1.

Pluk media heeft ons gevraagd om de audio mixage te doen van de 12-delige serie Vrouwen van Amsterdam – Kapitaal van de stad. De filmmakers volgden elf kleurrijke, sterke Amsterdamse vrouwen met hun camera. Deze serie is uitgezonden op AT5.

Quarto is steeds meer actief in de zorg-sector. Een sector waar de laatste jaren veel veranderd is. Daarom ontwikkelden we een video die uitlegt hoe instellingen in de zorg-sector met Quarto hun werkwijze beter kunnen afstemmen op de nieuwe omstandigheden.

Bureau Kamer met uitzicht heeft Cinemeta gevraagd een animatie te maken om de Pathé Unlimited Card onder de aandacht te brengen bij het Pathé bioscoop publiek. in samenwerking met art director Jan-Willem Kaandorp hebben we het beeld gemaakt, waarna in onze bioscoop zaal de audio is gemasterd. Dit samen hebben we verwerkt tot DCP die in alle Pathé bioscopen te zien is.