Voor Paradiso Filmed Entertainment mochten we weer de nasynchronisatie verzorgen voor één van hun nieuwe films. Het is een heel leuke en mooie Nederlands/Vlaamse versie geworden. Ruud Jehae heeft niet alleen samen met dubbing director Marjolein Spijkers de opname gedaan maar hij gaat de film ook nog mixen. Daarna snel te zien in de bioscoop!

Voor de speelfilm “ De Dirigent “ van Maria Peters en producent Dave Schram (Shooting Star) wordt de gehele postproductie afgewerkt zoals special effects, ADR, mixage, foley, kleurcorrectie, titelsviewings en de DCP. In de afgelopen periode vonden er al diverse pers viewingen plaats in het theater van
CineMeta.

Primoteq.
Het blijkt een uitdaging om in de wereld van de CNC machines aandacht te krijgen voor retrofit diensten. Voor Primoteq hebben wij in 3D een animatie ontworpen die onmiddellijk herkenbaar is als CNC machine en die de hoofdrol in de campagne vertolkt.

Monster Jam.
In opdracht van De Haas Projecten hebben we de localisatie van diverse social assets en een televisie
commercial verzorgd ter promotie van Monster Jam, een live event, dat in 2018 plaats vond in de
Kuip in Rotterdam.

Royal Eijkelkamp: Oplossingen werden tot voor kort bij Royal Eijkelkamp vooral gepromoot door middel van de
technische specificaties van de apparatuur, die uiteindelijk de basis van de oplossingen vormde. Royal Eijkelkamp vroeg aan CineMeta om de promotie op een andere manier uit te
voeren.

Hollandse Meesters 2018 TIRZO MARTHA.
Voor Interakt TV Film Multimedia verzorgen wij al jaren de gehele postproductie in audio en beeld afwerking.

Martens: De veranderingen in het klimaat worden steeds meer voelbaar in Nederland. Martens Kunststoffen biedt vele verschillende oplossingen die daarbij kunnen helpen. De
vraag waar Martens mee kwam bij CineMeta was of wij een thema-video onder de aandacht konden brengen. Deze thema video hebben wij geheel in 3D animatie ontwikkeld.

Carglass
Chimney Film die bij ons in huis zitten vroegen aan CineMeta om de audio mixage uit te voeren voor een nieuwe Carglass commercial.

Hollandse Meesters 2018_BIK vd POL.
Bik v.d. Pol hoort ook in het rijtje thuis van de diverse Hollandse Meesters die CineMeta in postproductie audio en beeld afwerkte voor Interakt TV Film Multimedia.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. (Know-How)
Voor deze film hebben we in opdracht van Ivo Broekhuizen Communicatie de voice-over audio mixage en kleur-correctie uitgevoerd.

Maritieme Systemen:
In opdracht van Ivo Broekhuizen Communicatie heeft CineMeta de audio afwerking uitgevoerd.

Defensie Materieel Organisatie:
Audio afwerking en kleurcorrectie in opdracht van Ivo Broekhuizen Communicatie.

IMC. Industrial Marketing Company vroeg zich af hoe een opvallende online aanwezigheid eruit zou kunnen zien. Aangegeven werd dat de unieke bedrijfsfilosofie het best overgebracht kon worden door juist een klassiek lineair verhaal te vertellen. In samenwerking met de webontwikkelaar en CineMeta werd de uitdaging opgepakt om iets bijzonders en opvallends te ontwikkelen in 3D.

Just Dig it. DCP Commercial.
“Cooling Down the Planet” en dat was juist de aanleiding voor CineMeta om hun bijdrage te leveren aan deze commercial.

Cinemeta.
Ook voor Cinemeta hebben we een promotie film gemaakt. Hier kun je onze faciliteiten zien.