testimonial-header Cinemeta

Testimonials

Schitterend & onder één dak

Wij hebben de afgelopen maanden ontzettend fijn samengewerkt aan ‘De Dirigent’ met Cinemeta.
Het was een grote internationale productie en niets was Cinemeta te veel. Het was een behoorlijke klus. Zowel voor het beeld als het geluid.
Voor het beeld kregen we prachtige kleurcorrectie (colorgrading) en effecten met sneeuw, regen, Skylines van New York en Belijn, geheel in 3D opgebouwd echt schitterend.
Het geluid is ook afgewerkt bij Cinemeta, en dat was voor deze film extra moeilijk omdat er concerten in voorkwamen. Het geluid van De Dirigent had op sommige plaatsen meer dan 100 kanalen (muziek, dialogen, Foley, Atmosferen, dubbings en sync sound/setnoises) omdat er ook veel orkesten in voorkwamen. Het grote voordeel van Cinemeta is dat alles onder één dak zit. Door de enorme flexibiliteit van Cinemeta konden we vrij makkelijk en snel van ruimtes wisselen, en meerdere processing tegelijk beoordelen. Zowel voor het beeld als het geluid. Het klinkt misschien een beetje als reclame maken voor Cinemeta, maar dat is het ook eigenlijk want we hebben op ontzettend professionele en prettige wijze samengewerkt. Van A tot Z, de gehele postproductie is ons uit handen genomen. Dus Geluid en Beeld, vanaf aanleveren ruw materiaal beeld en geluid tot DCP. Vaak denk je bij postproductie aan CGI, Conform en het omvangrijke geluidstraject, maar het is ook het maken van titels, aftiteling en het maken van ondertitels in meerdere talen en het aanleveren van een enorme delivery-list. Het in alles fases de film goed kunnen beoordelen op het grote doek maakt het totaalpakket wat Cinemeta ons kon leveren compleet. Wij zullen zeker bij de eerstvolgende gelegenheid weer met Cinemeta werken. Het was een feestje.

Dave Schram

Producent, Shooting Star Filmcompany

Volle tevredenheid

Wij (BroekhuizenWirtz) werken al een aantal jaren tot volle tevredenheid samen met Cinemeta. Onlangs nog heeft Joris Vos graphics gemaakt voor een film voor het Ministerie van Defensie. Ze waren zeer goed gelukt ondanks de krappe deadline die ervoor stond. Bedankt en graag tot een volgende productie!

Mirjam Tavares da Silva

BroekhuizenWirtz

Korte lijnen

Voor de VFX (Special Effects) van onze speelfilm hebben we met plezier samengewerkt met Cinemeta. Vooral de korte lijnen en het hebben van één aanspreekpunt is heel goed bevallen. Dit zijn zaken die extra belangrijk zijn bij het ingewikkelde proces dat het maken van effecten voor een speelfilm nu eenmaal is. Als dan ook blijkt dat Cinemeta snel schakelt en de kennis van zaken er vanaf spat is het plaatje compleet. Flexibel, kwaliteit en een mooi eindresultaat!

Erik van Wegen

‎Line Producer / Production Supervisor, Tom de Mol Productions

Vakbekwaamheid

Met de Black Jaguar Foundation (BJF) heb ik CineMeta in de afgelopen jaren leren waarderen door hun vakbekwaamheid en flexibiliteit.Het team van CineMeta staat altijd voor je klaar en levert perfecte kwaliteit voor de beeld en geluidscorrecties van de video testimonials van onze sponsor-partners en trailers.

Een groot voordeel bij CineMeta is dat je alle postproductie onder één dak hebt dat bespaart tijd én budget!CineMeta is geen bedrijf van negen tot zes, maar maken het werk af tot het klaar is.Met alle digitale bewerkingen achteraf is het erg prettig dat je na een lange dag werken, nog steeds materiaal kunt downloaden vanaf het FTP gast account. De mensen van CineMeta werken met je mee, ook na zessen!
Voor mij staat Cinemeta voor professionaliteit en actie!
Ben Valks

Black Jaguar Foundation

Perfecte kwaliteit

Wij werken nu al jaren met Cinemeta voor diverse producties.
Het team van Cinemeta staat altijd voor je klaar en levert perfecte kwaliteit.
Professionaliteit en flexibiliteit zijn de redenen om met Cinemeta te werken.
In de hectiek van postproductie en met het halen van deadlines is Cinemeta een trouwe partner waarop je kunt rekenen en waarmee de communicatie altijd goed verloopt. Het grote voordeel bij Cinemeta is dat alle postproductie onder één dak is. Voor postproductie audio en beeld is het absoluut aan te raden een offerte aan te vragen Cinemeta.

Bernet Crucq

Uitvoerend Producent, Interakt

Denken mee

We werken graag met Cinemeta, ook als we een deel van een productie willen uitbesteden. Ze reageren snel, stellen zich flexibel op, als er problemen moeten worden opgelost worden we niet voor voldongen feiten gesteld, ze denken mee en leveren een uitstekend eindresultaat. Kortom, een goede samenwerking.

Alexander Brouwers

Owner / Producer / Director, Hardzout

Flexibel

Raúl&Rigel maakt graag gebruik van Cinemeta om het geluid van webvideo’s af te werken. Jaco en haar team zijn fantastische en kundige mensen en erg flexibel in openingstijden. Wij produceren brandactivations en video’s met zeer korte leadtimes, het is dan prettig als er een partij is die hierin meewerkt.

Filip Kohlmann

Partner, Raúl & Rigel

“Hier kan ik de hele dag wel aan werken”

Voor de commercial van Ghost Recon Wildlands van Ubisoft heb ik met plezier de surround mix afgerond bij Cinemeta. Het is altijd prettig als de editor naast de verzoeken voor de mix ook met suggesties komt. En als hij dan na een tevreden knik na de eindmix zegt ‘hier kan ik de hele dag wel aan werken’, weet ik dat het goed zit. Op naar de volgende productie die ik weer met plezier bij Cinemeta zal afronden.

Erik Kroon

Eigenaar, Punchcreative

Gerust gevoel

Ik wil jullie nogmaals van harte bedanken voor jullie fijne medewerking en geduld.
We zijn blij dat jullie en natuurlijk ook Ruud en Wim, ons een gerust gevoel hebben gegeven.
Jullie fijne en positieve houding als ook jullie technische kennis waardeer ik enorm.
Nogmaals dank.

Reguillo Wijngaarde

Mede eigenaar, Da Bounce

Enthousiaste mensen die zeer vakkundig zijn

Ik heb het geluk dat ik tot nu toe al mijn bioscoopfilms heb moge afmaken volledig bij Cinemeta. Mijn ervaringen met hun zijn dan ook zeer prettig. CineMeta is een klein bedrijf met zeer enthousiaste mensen die zeer vakkundig zijn er veel expertise hebben, elke uitdaging die ik in het Post Proces bij hen neerlegde werdt zonder problemen volledig opgelost waarbij het grootste voordeel voor mij was dat bij CineMeta je alles onder één dak hebt.

Alle onderdelen die je nodig hebt voor het afwerken van een speelfilm worden geleverd door CineMeta.
Vervolgens zijn ze super flexibel zodat tegenvallers tijdens het postproductie proces makkelijk kunnen worden opgevangen. Op dit moment ben ik net begonnen aan een nieuwe bioscoopfilm die in 2019 uit moet komen en ook deze film wordt weer volledig bij Cinemeta neergelegd.

Martijn van Nellestijn

Regisseur/Uitvoerend Producent, Nellestijn Films

Cinema Paradiso

Al 25 jaar kom ik met regelmaat en veel plezier naar wat voor mij een soort ‘Cinema Paradiso’ is geworden aan de Hettenheuvelweg op nr 26, waar eerst de Metasound, en sinds 10 (?) jaar de Cinemeta Digital Dolby mixtheater zich bevindt.
Ik kom er graag met regisseurs om in de laatste stadium van het sounddesign en de mixage in deze studio met geweldige zaal, te viewen, mixen en masteren.
Luisteren, kijken, ervaren, reageren, aanpassen en weer luisteren enzovoort, enzovoort totdat de film mixage klaar is. 
En altijd gesteund door de genereuze gastvrijheid van Jacó en Ru.
Het is de culminatie van vaak maanden werk in mijn studio en als we dan naar Cinemeta gaan is het altijd met een combinatie van spanning en verheuging.
Deze ruime en goed ingerichte zaal met heldere projectie en exacte afluistering geeft altijd een gevoel van rust om met de regisseur het sound design en mixage tot in de finesses definitief te maken.
Ik hoop dat ik er nog jaren zal komen.

Mark Glynne

Sound designer / re-recording mixer, Anthill Sound Design

Schitterende colourgrading en brandschone audio-post

De eisen van de markt en de wensen van de opdrachtgever veranderen met de snelheid van het licht.
Ook de beschikbare technologie en processen ontwikkelen zich onophoudelijk.
Maar wat niet verandert is de norm: een topkwaliteit eindresultaat.
Het is dus best knap als je, zoals Cinemeta, altijd helemaal up to date bent en elke keer opnieuw schitterende colourgrading en brandschone audio-post verzorgt. Mensen met know-how en focus op een foutloos eindproduct.
Ik denk dat ik weet wat ik zeg, ik heb als regisseur meer dan twintig jaar ervaring in het maken van high-end corporate films voor de meest veeleisende opdrachtgevers bij de Rijksoverheid en diverse multinationals.

Job van Dijk

Producent, Media Vita

Betrokkenheid

We werken al een aantal jaar samen met Cinemeta voor de opname van allerlei audiomateriaal voor onze toetsproducten. Het meest opvallend is hun betrokkenheid en flexibiliteit: ze doen altijd hun uiterste best om tegemoet te komen aan onze – vaak strakke – deadlines. Jacó weet altijd de juiste stemacteurs te vinden én die ook nog in te plannen, Ruud is altijd zo nauwkeurig om toch dat ene zinnetje toch nóg een keer opnieuw op te nemen, of zelfs na afloop van de opnames nog audiobestanden te corrigeren. Behalve deze professionaliteit is de sfeer ook noemenswaardig: vriendelijk, betrokken, gezellig en behulpzaam zijn trefwoorden die Cinemeta goed omschrijven!

Aniek Geelen

Senior Consultant, Bureau ICE

Vernieuwende inslag

Als Q-International hebben wij de afgelopen jaren Cinemeta leren kennen als dé specialist voor de productie van bedrijfsfilms met een vernieuwende inslag. Reeds vanaf de eerste besprekingen proef je de praktijkervaring waarmee een project wordt benaderd. Dit zie je gelijk ook weer terug in het script, waarin zowel de financiële als praktische haalbaarheid direct tot uiting komt. Bij de uitvoering wordt je volledig ontzorgd en volgt er een begrijpbaar proces waarin een film vanuit een helder opgesteld storyboard stap voor stap wordt opgebouwd. Zeer mooi om te zien is hoe de 3D-animatie-afdeling het telkens weer voor elkaar krijgt om in elke film bijzondere 3D-elementen toe te voegen die een ‘wauw-effect’ creëren. Dat geldt zeker ook voor de regelmatig zelf gecomponeerde muziek en bedachte geluidseffecten.
Daarnaast worden er tarieven gehanteerd die absoluut billijk en acceptabel zijn. Oók bij meerwerk. Vanuit Q-International bestaat dan ook absoluut de intentie om de prettige samenwerking met Cinemeta nog vele jaren te continueren.

Peter Pelgrum

Directeur, Q-International

“Het is elke keer een feestje”

Zelf zit ik ruim twintig jaar in het vak als voice over.
Cinemeta is een studio waar ik erg graag kom, of het nu is om een inburgeringscursus of een inspirerende nieuwe taalcursus in te spreken, een commercial of om een bioscoopfilm of animatieserie zoals Brandweerman Sam na te synchroniseren: eigenlijk is het mij om het even.
Ik verheug mij er al op bij voorbaat om weer langs te komen en samen met de mensen ter plekke die ik stuk voor stuk als toppers in hun vak beschouw, aan de slag te gaan.
Ook verzamelen ze dezelfde gepassioneerde mensen die vol voor hun vak gaan en er werkelijk ook verstand van hebben, om zich heen, is mijn ervaring. Dus: het wordt sowieso een feestje, elke keer weer, van vakmanschap en passie die elkaar ontmoeten.
Bovendien hangt er een sfeer van integriteit in combinatie met een bewuste focus om kwaliteit te leveren, waar ik erg van houd. Dat heeft naar mijn idee alles te maken met de visie van Ru van Meeteren op zijn studio, hoe hij met de mensen met wie hij werkt, wilt omgaan en wat hij wilt neerzetten.
Dat is direct, integer, vriendelijk en ambitieus tegelijk.
Ik waardeer dat zeer.
Voor mijn gevoel bevordert dat een uitstekende werksfeer waarin mensen en projecten “floreren”, zeggen wij in het Vlaams.
En ik heb het idee dat dankzij de nieuwe indeling van Cinemeta die prettige “korte lijntjes” en fijne onderlinge samenwerking nog soepeler verlopen.
De aanwezige apparatuur, studio’s en materialen vind ik sowieso erg prettig.
Fijne microfoons, heerlijke opnameruimte voor mij als voiceover, en bv. een prachtige theaterzaal om screenings te bekijken/beluisteren.
Het geheel heeft gewoon een sfeer, ook dankzij de fijne dame van de planning en het onthaal, ongetwijfeld: je voelt je altijd welkom.
Ik wens mijzelf – en ook anderen, omdat hier zoveel moois, boeiends en inspirerends gecreeerd wordt- dat ik hier nog lang en gelukkig mag komen (samen)werken.

Hildegard van Nylen

Voice Talent (Vlaams en Nederlands)., Voice Talent

Geeft ons zekerheid

Cinemeta werkt al jaren de vele opdrachtfilms voor ons af die we maken voor de Rijksoverheid en andere opdrachtgevers, zowel het beeld als het geluid. Dat geeft ons zekerheid: de films komen in perfecte staat beschikbaar. Van het begin tot het einde hebben ze de aandacht gekregen die ze verdienen.

Ivo Broekhuizen

Directeur - Eigenaar, Ivo Broekhuizen Communicatie