Voice over database

Door de vele jaren waarin wij ervaring hebben opgedaan in het casten en boeken van voice over stemmen, beschikken wij over een grote database van divers stemacteurs. Mannen, vrouwen, kinderen in diverse talen, voor elke productie kan er voor jou wel een geschikte stem bij zijn.
Voor een project kunnen we daarom een voorselectie maken op basis van aangeleverde criteria. Bijvoorbeeld man/vrouw, leeftijd, kleur geluid, etc.
Tevens kunnen we adviseren aan de hand van de beelden en het te bereiken doel.
Binnen Cinemeta is Jacó Schoonhoven hiervoor verantwoordelijk.
Wil je meer weten bel met Jacó Schoonhoven 020-3300330 of stuur haar een mail jaco@cinemeta.nl

“Het is elke keer een feestje”

Zelf zit ik ruim twintig jaar in het vak als voice over.
Cinemeta is een studio waar ik erg graag kom, of het nu is om een inburgeringscursus of een inspirerende nieuwe taalcursus in te spreken, een commercial of om een bioscoopfilm of animatieserie zoals Brandweerman Sam na te synchroniseren: eigenlijk is het mij om het even.
Ik verheug mij er al op bij voorbaat om weer langs te komen en samen met de mensen ter plekke die ik stuk voor stuk als toppers in hun vak beschouw, aan de slag te gaan.
Ook verzamelen ze dezelfde gepassioneerde mensen die vol voor hun vak gaan en er werkelijk ook verstand van hebben, om zich heen, is mijn ervaring. Dus: het wordt sowieso een feestje, elke keer weer, van vakmanschap en passie die elkaar ontmoeten.
Bovendien hangt er een sfeer van integriteit in combinatie met een bewuste focus om kwaliteit te leveren, waar ik erg van houd.
Wat betreft de apparatuur gebruiken ze fijne microfoons, heerlijke opnameruimte voor mij als voiceover, en bv. een prachtige theaterzaal om screenings te bekijken/beluisteren.
Het geheel heeft gewoon een sfeer, ook dankzij de fijne dame van de planning en het onthaal, ongetwijfeld: je voelt je altijd welkom.

Hildegard van Nylen

Voice Talent (Vlaams en Nederlands)., Voice Talent

ADR Dubbing. Cinemeta
ADR Dubbing. Cinemeta